Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Més de 2.000 veïns i veïnes de Badalona ja han votat en el procés participatiu per escollir el nou disseny del pont del Petroli

21/06/2022 ::

Fins al dilluns 27 de juny, qualsevol persona empadronada a Badalona, més gran de setze anys, pot votar telemàticament a través de la pàgina web municipal

Fins a les 12 hores d’aquest dimarts 21 de juny, més de 2.000 badalonins i badalonines ja han votat en el procés participatiu per escollir el nou disseny del pont del Petroli, que va iniciar-se ahir. En aquest moment, una de les opcions presentada té el 66% de vots i l'altra, el 34%.

Es recorda que, fins al dilluns 27 de juny, qualsevol persona empadronada a Badalona, amb més de setze anys, pot participar en la votació telemàticament a través de l’espai que s’ha habilitat a la pàgina web municipal, on també es troba la informació sobre les dues alternatives presentades. A més, el dissabte 25 de juny, d’11 a 13 hores, hi haurà una carpa amb ordinadors que s’instal·larà al passeig Marítim, a tocar del mateix pont del Petroli, per facilitar la participació de la ciutadania.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, valora molt positivament aquestes primeres 24 hores de procés participatiu i l’acollida que ha tingut la iniciativa entre els veïns i veïnes de Badalona. L’alcalde anima la ciutadania a continuar participant i recorda que el resultat es farà públic la setmana vinent en una roda de premsa.

Badalona, 21 de juny de 2022

twitter @AjBadalona