Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’ONCE presenta a Badalona un cupó dedicat a l’acte de la Cremada Dimoni

03/05/2019 ::        

La imatge del Dimoni apareixerà en més de cinc milions i mig de cupons de l’organització

L’ONCE (Organización Nacional de Ciegos Españoles) ha presentat aquest dijous a Badalona el cupó del proper dimecres 8 de maig, dedicat a la Cremada del Dimoni. Aquest fet suposarà que cinc milions i mig de cupons tinguin la imatge del Dimoni que crema la nit de Sant Anastasi a Badalona. El cupó es posarà a la venda avui mateix i fins el dia 8 de maig.

La Cremada del Dimoni és la festa tradicional més important de la ciutat i l’acte central de les Festes de Maig i va ser declarada d’interès turístic per la Generalitat de Catalunya l’any 1991.

L’acte ha comptat amb la participació l’alcalde Badalona, Álex Pastor; del delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí; del president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, David Bernardo, i del director de l’agència de l’ONCE a Badalona, José Luis Alberdi, que han estat acompanyats d’un grup d’afiliats de l’organització a Badalona.

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Badalona, 2 de maig de 2019

twitter @AjBadalona