Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Llefià celebra el Dia Mundial de la Poesia

19/03/2019 ::        

Enganxada de poemes, exposició de poesia i una marató poètica a la Biblioteca Xavier Soto, són algunes de les activitats organitzades per la Comissió de Cultura de Llefià

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora dijous 21 de març, la Comissió de Cultura de Llefià ha programat diversos actes i activitats per apropar la poesia a la ciutadania. Enganxades de cartells amb poemes a cinc punts ben visibles del barri, exposicions de poesies, “laboratoris de lectures” i una marató de poesia en la Biblioteca municipal Llefià-Xavier Soto, són les propostes més destacades.

La Comissió de Cultura de Llefià, integrada per una vintena d’entitats, ha preparat, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, un seguit d’actuacions per donar a conèixer a la ciutat la poesia, amb el repte afegit de donar visibilitat a les llengües de les diverses comunitats que enriqueixen i conviuen al barri.

De les activitats programades destaquen:

    – Dimecres, 20 de març. Trobada a les 19 hores a Torre Mena per enganxar poesia a cinc punts destacats del barri. Es tracta de poemes que, prèviament, han triat o redactat l’alumnat de diversos centres d’ensenyament.

    – Dimecres, 20 de març a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto “Laboratori de lectura: Poemes per a tothom”. A partir de les 18 hores, activitat familiar per acostar-se a la poesia.

    – Dissabte 23 de març. Marató de poesia a partir de les 11 hores a la biblioteca Xavier Soto de Llefià.

    – Exposició de poesia per a tothom, de l’1 al 31 de març a la biblioteca Llefià-Xavier Soto (carrer del Planeta Mart, núm.2-10).

    – Poesia a Twitter. Durant tots aquests dies es promou fer piulades relacionades amb la poesia amb les etiquetes #DMP19, #DiaMundialdelaPoesia, #Badalona i #Llefià

Badalona, 19 de març de 2019

twitter @AjBadalona