Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Institut Eugeni d’Ors acull dijous, 15 de setembre, l’acte d’inauguració del curs escolar i la Fira de serveis, projectes i materials didàctics

12/09/2022 ::

Obert a la comunitat educativa, a l’acte es presentarà el Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2022-23

Aquest dijous 15 setembre a l'Institut Eugeni d'Ors (avinguda del Maresme 192), a partir de les 16 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del curs escolar 2022-23. Es tracta d’un acte obert a tota la comunitat educativa i dirigit especialment al professorat i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, des de les escoles bressol fins a la universitat.

L'acte tornar a recuperar la presencialitat després del parèntesi provocat per la pandèmia de la Covid i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, de la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, i la directora dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Silvia Ortiz Heredia.

Coorganitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, el programa inclou també la presentació del Pla de Formació i de la Guia d’activitats educatives 2022-23.

L’acte finalitzarà amb el diàleg "L'hora violeta: de les idees clau a les pràctiques transformadores en coeducació", a càrrec de Sira Ruiz, mestra i formadora en coeducació, i de Marina Subirats, sociòloga.

Paral·lelament a l’acte d’inauguració del curs que es desenvoluparà a la sala d’actes, l’Institut Eugeni d’Ors acollirà la Fira de serveis, projectes i materials didàctics, que es podrà visitar de 16 a 18.30 hores.

Guia d’activitats educatives de Badalona 2022-2023:

https://sites.google.com/a/xtec.cat/proposta-educativa-de-badalona/

Aquesta Guia d'activitats educatives inclou els projectes i les activitats que s'adrecen especialment a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat i que es promouen, amb la participació dels centres implicats en la seva organització, des de diferents institucions, entitats i empreses, des del Servei Educatiu del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, des del Servei d'Educació i des de molts altres serveis de l'Ajuntament de Badalona. Moltes d'aquestes activitats són fruit d'una estreta cooperació entre tots aquests agents educatius.

A la guia, que s’actualitza i es va ampliant periòdicament, hi trobareu les activitats que s’ofereixen des d’aquests serveis:

Ajuntament de Badalona: Govern, Educació Ambiental, Escola de Natura, Escola del Mar, Badalona Cultura Teatres Municipals, Cultura, Sala Josep Uclés El Carme, Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, Espai Betúlia, Museu de Badalona, Centres Cívics, Guàrdia Urbana, Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària, Joventut / Badiu Jove / PIDCES, Salut, Esports, Serveis Socials, Oficina de Turisme de Badalona, Feminismes, Centre de Recursos i Assessorament a les Dones (CRAD), Consum, Conservatori Professional de Música, Escola de Música Moderna, Centre de Normalització Lingüística de Badalona i S. Adrià de Besòs, Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació, Port de Badalona, Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB), Badalona Comunicació (Televisió de Badalona, Ràdio Ciutat de Badalona i FILMETS), Consell dels Infants de Badalona (CIB) i Educació.

Entitats, institucions i centres: Associació Amics de Sant Jeroni de la Murtra, Associació Festa del Dibuix, Ateneu Cooperatiu Barcelonès Nord, BDN Lab, Cinema per a estudians, Diputació de Barcelona FlipArt, EASD Pau Gargallo, FAMPAS Badalona batec, Fundació Catalunya La Pedrera, Fundació Salut Alta, La Bruíxola-Fundació Espai Natura i Joventut, La Clika, Llar de persones sordes de Badalona, Mitjans-Sodepau-Edualter, Plataforma Deixem de ser invisibles, Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural, Universitat de Barcelona.

Generalitat de Catalunya: Servei Educatiu – CRP del Departament d'Educació, Mossos d'Esquadra.

Badalona, 12 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona