Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’IMPO posa en marxa el programa “ENFEINA’T” que permetrà la contractació de 28 persones en situació d’atur de llarga durada

14/11/2019 ::    

El període d’inscripció per a les feines de diferents especialitats s’obrirà aquest dilluns, dia 18, i es tancarà el divendres 22 de novembre

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona posa en marxa una nova edició del programa “ENFEINA’T” que permetrà la contractació laboral, durant 12 mesos i a temps complert, de 28 persones en situació d’atur i inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO), amb més de 12 mesos en situació d’atur de forma contínua o interrompuda dins d'un període de 18 mesos, i disposar d’un perfil professional adequat per al lloc de treball. En aquest sentit les 28 places que s’ofereixen reuneixen les especialitats següents: administratiu/va (10); conserges (4); auxiliar magatzem (1); oficials paleta (2); operaris/es de neteja (2); oficial jardiner/a (1); peó jardiner/a (1); peó manteniment (1); oficials d’oficis (2); peó construcció (4).

El període d’inscripció s’obrirà el dilluns 18 i es tancarà el divendres 22 de novembre. La data d’inici del programa es preveu que sigui el 30 de desembre de 2019.

Les persones interessades s’han d’adreçar, entre el 18 i el 22 de novembre, a les Oficines de Treball (OTG) de Badalona (plaça de Carme Guasch, 2 i carrer d’Aribau, 11) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. Un cop validada la candidatura, els aspirants han de dirigir-se a l‘IMPO de Can Boscà (carrer de la Nova Cançó núm. 1) per recollir el formulari de sol·licitud d’inscripció necessari per participar en el procés de selecció. Recordem que l’IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball.

Aquest projecte està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio de Empleo Público Estatal – Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T.

Badalona, 14 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona