Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Espai Betúlia presenta l’exposició Joguets i escriptors que evoca un viatge al passat a través de les joguines favorites de diversos escriptors i escriptores

03/11/2023 ::

L’exposició s’inaugura el pròxim dimarts 7 de novembre i es podrà visitar fins al 19 de gener

L’Espai Betúlia, Centre de la Paraula i les Lletres de Badalona (carrer d’Enric Borràs 43, 47) inaugura el pròxim dimarts 7 de novembre, a les 19 hores, l’exposició Joguets i escriptors que es podrà visitar fins al 19 de gener de l’any vinent.

Es tracta d’un viatge al passat amb una mostra de plafons amb imatges de joguets i textos literaris de diversos escriptors i escriptores que parlen de les seves joguines preferides. Hi haurà també diverses vitrines amb joguines.

Joguets i escriptors combina clàssics de la literatura catalana i joguines del Museu del Joguet de Catalunya-Figueres. És una exposició visualment molt atractiva, amb reproduccions en gran format dels joguets, acompanyades de textos breus i suggeridors. Així, Mercè Rodoreda parla de les nines trencades; Josep M. de Sagarra, de les pilotes de reglament; el cartellista Carles Fontserè, dels cotxes Bugatti de llauna i de pedals; Anna Murià, dels Reis d’Orient en els anys de la República, o Francesc Trabal, de les baldufes, entre altres.

L’exposició és en ella mateixa un joc: sorprenent, divertida i evocadora. El Comissari de l’exposició és l’escriptor Julià Guillamon i ha estat produïda pel Museu del Joguet de Catalunya-Figueres, en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona.

Activitats complementàries

Visita guiada

Dijous 14 de desembre a les 19 hores. Amb el comissari de l'exposició, Julià Guillamon

Cal reserva prèvia trucant al 93 464 62 55, o escrivint a espaibetulia@badalona.cat

Badalona, 3 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona