Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Espai Betúlia presenta l’exposició “Intermitències” que combina el llenguatge plàstic amb la poesia

10/05/2019 ::

La mostra, que es podrà visitar entre el 15 de maig i el 26 de juliol, és el treball conjunt de l’artista Judit Gil i la poeta Corina Oproae

L’Espai Betúlia, Centre de la paraula i les lletres, situat al carrer d’Enric Borràs 43-47, inaugurarà a les 19 hores d’aquest dimecres 15 de maig, l’exposició “Intermitències”. En aquesta mostra, que es podrà visitar fins al 26 de juliol, s’aplega l’obra plàstica de Judit Gil Andrés i els poemes de Corina Oproae.

A l’exposició es combina el llenguatge plàstic amb una varietat de tècniques, com el collage, la pintura, la fotografia, el gravat o l’escultura, amb la utilització de diversos materials (papers, teles, metacrilats, pedra, fusta, ferro) combinats amb uns textos poètics sobris, plens d’emocions contingudes, presentats en tres llengües diferents (castellà, català i romanès).

Activitats complementàries

Dimecres, 29 de maig a les 19 hores, tindrà lloc una visita guiada a càrrec de les dues autores de l’exposició: Judit Gil Andrés i Corina Oproae.

Dimarts 18 de juny a les 19 hores tindrà lloc un Recital poètic a càrrec de les poetes Odile Arqué, Maria Antònia Massanet i Corina Oproae, amb música de Bàrbara Granados.

D’altra banda, també s’han preparat Tallers per a alumnes de secundària (3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat).

Badalona, 10 de maig de 2019

twitter @AjBadalona