Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Espai Betúlia dedica nou cicle de Clàssics de la narrativa a El viatge a la literatura

14/09/2023 ::

El cicle proposa un recorregut per cinc dels grans títols que la literatura universal del segle XX ha dedicat al viatge com a transformació i cerca del sentit de la vida

L'Espai Betúlia, Centre de la paraula i les lletres, situat al carrer d’Enric Borràs, 43-47, presenta a partir del dimarts 19 de setembre el cicle Clàssics de la narrativa, que enguany es dedica a “El viatge a la literatura”.

Es tracta d’un curs coordinat per l'escriptora i professora del Col·legi Badalonès, Blanca Bravo Cela, que tindrà lloc els dimarts dels mesos de setembre i octubre, a partir de les 19 hores, amb una ponència, a càrrec d’un especialista, i un posterior debat obert al públic.

Tot partint d’un dels primers viatges de què hi ha notícia –l’Odissea, d’Homer-l’Espai Betúlia proposa un recorregut per grans títols de la literatura universal del segle XX, títols que conviden a recórrer camins, carreteres i oceans per tal de trobar el més preuat dels secrets: el sentit de la vida de l’ésser humà xifrat en la transformació de qui protagonitza les pàgines i també de qui les llegeix.

Programa

    • 19 de setembre: Odissea d’Homer (s. VIII a. C.). Roger Alauja

    • 26 de setembre: El cor de les tenebres (1899) de Joseph Conrad. Montse Vancells

    • 3 d’octubre. El viaje de ida (1915) de Virginia Woolf. Iris Llop

    • 10 d’octubre. El Marroc sensual i fanàtic (1936) d’Aurora Bertrana. Elisenda Marcer

    • 17 d’octubre. Pedro Páramo (1955) de Juan Rulfo. Blanca Bravo

    • 24 d’octubre: A la carretera (1957) de Jack Kerouac. Joaquim Molina

L’assistència és lliure. L’aforament, però, és limitat. Es recomana fer la inscripció trucant al telèfon 93 464 62 55 o escrivint al correu electrònic espaibetulia@badalona.cat, indicant nom, cognoms i telèfon.

Badalona, 14 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona