Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Espai Betúlia acull l’exposició “Les meves fotografies em fan por. Eugeni Forcano i Josep Pla”

02/06/2023 ::

La mostra es podrà visitar des del dimecres 7 de juny al divendres 28 de juliol

Dimecres, 7 de juny, es presenta a les 19 hores, a l’Espai Betúlia, Centre de la paraula i les lletres de Badalona (carrer d’Enric Borràs, 43-47) l’exposició “Les meves fotografies em fan por. Eugeni Forcano i Josep Pla”.

Es tracta d’una mostra de les imatges que va fer el fotògraf Eugeni Forcano a Josep Pla amb motiu del 70è aniversari de l’escriptor empordanès a iniciativa de l’editor Josep Vergés, propietari de l’Editorial Destino. La relació entre Forcano i Pla comença als anys seixanta, quan tots dos eren ja artistes consolidats i van col·laborar en un article a la revista Destino que va fer que comencés la seva fascinació d’un cap al treball de l’altre.

També s’hi podran veure fotografies recollides al llibre A l'ombra seductora de Josep Pla d’Eugeni Forcano, que no han estat mai exposades al públic fins ara, així com diversos documents que mostren la relació i la mútua admiració que es professaven l’escriptor i el fotògraf.

L’exposició es podrà veure de dilluns a divendres, de 10 a 20.30 hores, fins al 28 de juliol. La tarda del divendres 23 de juny, revetlla de Sant Joan, la mostra romandrà tancada.

Activitats complementàries

Visita guiada

Dimecres 21 de juny, a les 19 hores.

Amb Josep Guindo i Josep Maria Forcano.

Taula rodona

Dijous 6 de juliol, a les 19 hores.

Amb la participació de Josep Guindo, Antoni Martí Monterde i Josep Maria Forcano.

Badalona, 2 de juny de 2023

twitter @AjBadalona