Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Espai Betúlia acull aquesta setmana la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2019

09/12/2019 ::

Demà dimarts, teatre i poesia, i dijous serà el torn de la narrativa i la narrativa infantil

Demà dimarts 10, i el dijous, 12 de desembre, a partir de les 19 hores, l’Espai Betúlia, Centre de la paraula i les lletres (carrer d’Enric Borràs, 43-47) acollirà la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2019. Com és habitual, a cadascú dels actes, hi seran els autors i les autores dels llibres i amb un presentador específic per a cadascuna de les obres.

Teatre i poesia

Demà dimarts,10 de desembre, es presentaran els llibres guanyadors dels premis de teatre i de poesia.

• La guanyadora del 12è Premi de Teatre Breu Andreu Solsona va ser Àngels Aymar amb l’obra Aquestes meves veus, que serà presentada per Jordi Coca.

• El 19è Premi Betúlia de Poesia- Memorial Carme Guasch el va guanyar Jesús Giron Araque amb l’obra titulada El bosc de Bambú. Presentarà aquest llibre Roser Algué.

Narrativa i narrativa juvenil

El dijous 12 de desembre es presentaran els llibres guanyadors dels premis de narrativa i narrativa juvenil.

• Del 21è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil va resultar guanyadora l’obra Tot plegat sembla una broma, d’Anna Vila Roca, que serà presentada per Jaume Centelles,

Zoòtrop, de Lluís Gea Martínez, va ser l’obra guanyadora del 28è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa – 32è Premi Països Catalans – Solstici d’Estiu. Marc Estuch s’encarregarà de la presentació d’aquesta obra.

Badalona, 9 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona