Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, acull l’exposició fotogràfica “Galápagos” de Daniel Tauste

22/11/2023 ::        

Les imatges apropen al visitant a la fauna de l’indret que va inspirar Charles Darwin a l’hora de desenvolupar la Teoria de l’Evolució de les Espècies

A partir d’aquest dijous, 23 de novembre, a les 18.30 hores, es podrà veure a l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37), l’exposició fotogràfica “Galápagos”, del fotògraf Daniel Tauste. Una mostra fotogràfica que, sota una mirada naturalista i artística, transporta al visitant a l’indret que va inspirar Charles Darwin a l’hora de desenvolupar la Teoria de l’Evolució de les Espècies. Es tracta d’imatges d’una qualitat excepcional on, els animals que habiten aquest arxipèlag, en són els autèntics protagonistes.

A l’exposició també s’hi trobarà, de manera complementària, informació detallada de les espècies que apareixen a les fotografies i de les Illes Galápagos i el que representen com a paradigma de la biodiversitat i com a laboratori natural gràcies a les seves condicions endèmiques i d’aïllament controlat.

Per altra banda, l’exposició “Galápagos” també vol apropar al visitant a les mirades i les textures d’algunes de les meravelloses criatures que van fascinar Darwin l’any 1835.

Segons la regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, aquesta mostra “a banda de la gran qualitat de les fotografies que s’hi poden veure, va més enllà i convida al visitant a reflexionar sobre com el nostre estil de vida actual pot impactar en el medi natural i com la preservació dels ecosistemes ha de ser clau per posar fre a la pèrdua de biodiversitat”.

L’exposició es podrà veure fins al 21 de gener de 2024 a la sala d’exposicions de l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins, de dilluns a dijous, de 10 a 13 hores i dissabtes, diumenges d’11 a 14 hores.

Badalona, 22 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona