Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Les lletres retirades del passeig Marítim amb el nom de Badalona s’instal·laran al mirador del BCIN a Les Guixeres

04/07/2023 ::        

La demarcació de Costes a Catalunya instava a la seva retirada en un termini màxim de 10 dies perquè s’havien situat al domini públic marítimo-terrestre sense els corresponents permisos

Aquest dimarts s’ha procedit a la retirada de les lletres que conformaven el nom de Badalona instal·lades al passeig Marítim, a tocar del port. L’Ajuntament ha complert així amb l’ordre del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico que, a través de la demarcació de Costes a Catalunya, instava a la seva retirada en un termini màxim de 10 dies, a més d’una sanció econòmica, perquè s’havien situat al domini públic marítimo-terrestre sense els corresponents permisos.

Les lletres amb el nom de la ciutat que han estat desmantellades s’han traslladats a un magatzem municipal. La proposta del Govern municipal és donar-li una nova vida i, un cop restaurades i repintades, es preveu que s’instal·lin pròximament al mirador que hi ha situat al Badalona Centre Internacional de Negocis (BICN), a Les Guixeres. Es vol que aquest espai elevat, des d’on és visible pràcticament tota la ciutat, pugui esdevenir un punt d’interès per visitar i per fotografiar i que aporti una nova imatge de Badalona.

Badalona, 4 de juliol de 2023

twitter @AjBadalona