Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Les III Jornades de Gent Gran a Badalona se centren en la figura del cuidador

21/10/2022 ::

Tindrà lloc el dimarts 25 d’octubre amb una jornada tècnica durant el matí al Centre Cívic la Salut i una tarda lúdica al Centre Cultural l’Escorxador

“Cuidem-nos: Recursos i idees per a persones que cuiden” és el títol de les III Jornades de Gent Gran a Badalona que ha organitzat el grup d’entitats socials La Teranyina per al dimarts 25 d’octubre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA) i l’Institut Català de la Salut. La jornada està oberta a la participació de la ciutadania.

La trobada inclou una jornada tècnica al matí al Centre Cívic La Salut amb una conferència d’Eulàlia Cucurella, presidenta d’honor de la Fundació Alzheimer Catalunya, i també tallers sobre la cura del cuidador i l’acompanyament emocional. A la tarda, al Centre Cultural l’Escorxador, es faran activitats lúdiques per a persones grans.

A l’acte d’inici de la jornada, programat a les 9.15 hores, assistiran l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; i el president de la Fundació Roca i Pi, Jaume Aymar. La cloenda de la jornada tècnica, a les 13.30 hores, anirà a càrrec de la regidora de l’Àrea de la Gent Gran, Araceli Cruz.

Programa III Jornades de Gent Gran Badalona

“Cuidem-nos: Recursos i idees per a persones que cuiden”

Dimarts, 25 d’octubre

Jornada tècnica al Centre Cívic La Salut (Avinguda del Marquès de Sant Mori, 180)

    • 9:00 hores. Recepció dels assistents

    • 9.15 hores. Acte inici jornada amb l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González.

    • 9:30 hores. Espai vivencial amb la col·laboració de Miquel Ribó i Margarida Salsas

    • 10:15 hores. Conferència “I al cuidador, qui el cuida?” a càrrec d'Eulàlia Cucurella, presidenta d'honor de la Fundació Alzheimer Catalunya

    • 11:15 h Pausa-cafè

    • 11:45 h Tallers a càrrec de l’Escola de Cuidadors – Fundació la Caixa

    • Taller 1: Cuidar-se per a Cuidar

    • Taller 2: Acompanyament Emocional i Bon Tracte

    • 13:15 h Conclusions

Tarda – Activitats lúdiques al Centre Cultural l’Escorxador (carrer de Don Pelai, 22)

    • 16:00 h DJ Verano

    • 17:00 h Berenar

    • 18:00 h Finalització jornada tarda

Inscripcions

A través del formulari: https://forms.gle/qb1n68DnqHQ7tzNT7

Al telèfon. 93 399 46 02

Presencialment a l’AAVV del Centre (dilluns i dijous de 17 h a 20 hores)

El grup La Teranyina està format per Amics de la Gent Gran, Fundació Llegat Roca i Pi, Creu Roja, Fundació Catalunya La Pedrera, Càritas, Associació de Familiars Alzheimer de Badalona, Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran de Badalona i l’Associació de veïns del centre. També s’han incorporat al grup Salut Mental Barcelonès Nord, Badalona Capaç i Plataforma de la Gent Gran.

Badalona, 21 d’octubre de 2022

twitter @AjBadalona