Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Les II Jornades de Gent Gran a Badalona se centraran en l’impacte de la Covid-19 i en la salut mental

26/10/2021 ::    

Dijous, 28 d’octubre, el Centre Cultural el Carme acollirà durant el matí una jornada de conferències, testimonis i debat i a la tarda el Racó d’en Gual serà l’escenari d’activitats lúdiques

Les II Jornades de Gent Gran que se celebraran a Badalona el pròxim dijous 28 d’octubre tindran com a eix l’impacte de la Covid-19 en la salut mental de les persones grans. El Centre Cultural El Carme, al carrer de Francesc Layret, acollirà durant el matí conferències, debats i testimonis, i a la tarda, al Racó d’en Gual, davant de l’Escola del Mar, tindran lloc diverses activitats lúdiques.

Les II Jornades estan organitzades pel grup de treball d'entitats i recursos “La Teranyina”, i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA) i el Servei d’Atenció Primària Barcelonès Nord i Maresme de l’Institut Català de la Salut (ICS).

PROGRAMA

Matí-Jornada Tècnica. Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82)

9 hores. Recepció dels assistents.

9.30 hores. Conferència a càrrec del Dr. Jorge Cuevas Estevan, coordinador d’hospitalització i urgències de psiquiatria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

10.30 hores. Pausa i cafè.

11 hores. Testimonis. Amb la participació de Cecilia Haro, Teresa Roselló i Ma Carmen Turón del Centre Sociosanitari El Carme, de Badalona Serveis Assistencials.

11.45 hores. Presentació del grup “La Teranyina” a càrrec d’Anna Espí, presidenta de l’Associació de Familiars Alzheimer de Badalona.

12.15 hores. Espai de debat i torn de preguntes.

13 h Finalització de la jornada del matí.

Tarda- Activitats lúdiques. Racó d’en Gual (davant de l’Escola del Mar al passeig de la Rambla)

16.30 hores. Activitat lúdica

17 hores Actuació del grup musical Cantaquetx

18 hores Berenar

18.30 hores Finalització de la jornada

L’activitat és oberta a tota la ciutadania, prèvia inscripció a:

– Presencialment: Associació de Veïns del Centre de Badalona, carrer de Sant Miquel, 34 (dilluns i dijous de 17 a 20 hores)

– Telèfon: 93.399.46.02

– Correu electrònic: segonesjornadesggbdn@gmail.com

– Formulari https://forms.gle/SRvMUuJ7uzcXwri8A

La primera edició de les “Jornades de Gent Gran” va tenir lloc l’any 2019 i l’any 2020 no es va poder realitzar a causa de la pandèmia. Enguany es reprèn l’activitat amb la iniciativa del grup La Teranyina format per les entitats Amics de la Gent Gran; Fundació Privada Llegat Roca i Pi; Creu Roja, Fundació Catalunya La Pedrera, Càritas, Associació de Familiars Alzheimer de Badalona, Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Badalona, i l’Associació de Veïns del Centre de Badalona.

Badalona, 26 d’octubre de 2021

twitter @AjBadalona