Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Les biblioteques de Badalona s’uneixen a celebrar el Dia Mundial de l’Alimentació

14/10/2021 ::        

Es durà a terme l’activitat “Pícnic de tastallibres” que, dins del programa “Biblioteca i Salut”, vol difondre entre els infants uns hàbits d’alimentació saludables

Aquest dissabte 16 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Alimentació, promogut per l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i Agricultura (FAO). L’objectiu d’aquesta data és sensibilitzar sobre el fet que totes les persones tinguin accés al menjar, alhora que es fomenta que aquest menjar sigui saludable i sostenible.

En el marc d’aquesta diada i amb l’objectiu de promoure els valor que se’n deriven, les biblioteques de Badalona faran l’activitat “Pícnic de tastallibres”, inclosa dins del programa “Biblioteca i Salut” i destinada a infants de 5 a 9 anys i les seves famílies. Mitjançant un cistell ple de contes s’explicarà com aconseguir una vida saludable i sostenible menjant fruites i verdures.

L’activitat es realitzarà presencialment, seguint les mesures de prevenció de la Covid-19, a les biblioteques i en les dates següents:

    Biblioteca Lloreda: Dimarts 19 d'octubre, a les 17.30 h

    Biblioteca Llefià Xavier – Soto: Dimecres 3 de novembre, a les 18 h

    Biblioteca Pomar: Dimecres 10 de novembre, a les 17.30 h

    Biblioteca Canyadó: Dimarts 30 de novembre, a les 17.30 h

Els tallers “Biblioteca i Salut” es realitzen amb la col·laboració del Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona i de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona.

Badalona, 14 d’octubre de 2021

twitter @AjBadalona