Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’English Day torna a celebrar-se a Badalona el 7 i 8 de juny

02/06/2022 ::

440 alumnes de dotze escoles viuran una jornada lúdica, participativa i d'aprenentatge en anglès

Els jardins de l'antic Escorxador, al barri de la Salut, acolliran els pròxims dies 7 i 8 de juny la 6a edició de l'English Day. Des de les 9.45 fins a les 12.30 hores l’alumnat de 12 escoles de Badalona podran participar d’una activitat innovadora, lúdica i participativa que fomenta l’aprenentatge comunicatiu de la llengua anglesa amb l’objectiu de millorar la comprensió i l’expressió oral i, a la vegada, facilitar l’intercanvi entre l’alumnat de diferents escoles.

Durant tots dos matins, els nois i les noies de 3r i 4t de primària realitzaran les activitats que han preparat i practicat al llarg del curs. Es tracta d’una activitat d’intercanvi entre centres i entre mestres especialistes d’anglès.

En aquesta 6a edició hi participen aquestes 12 escoles: Baldiri Reixac; Bufalà; Folch i Torres; Joan Coret; Joan Llongueras; Josep Boada; Llibertat; Margarida Xirgu, Mercè Rodoreda; Miguel Hernández; Rafael Casanova i Pere de Tera.

L'English Day està organitzat pel Grup de treball de Mestres d'anglès vinculat al Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració dels serveis de Cultura i d’Educació de l'Ajuntament de Badalona.

Badalona, 2 de juny de 2022

twitter @AjBadalona