Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’encesa de l’arbre aquest divendres a la plaça de la Vila obre la programació d’activitats de la campanya Nadal a Badalona

24/11/2021 ::

El programa recupera els principals esdeveniments tradicionals de les festes nadalenques com la Cavalcada de Reis i incorpora novetats com espectacles de màgia i infantils

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que “aquest any hem pogut recuperar, després d’uns temps molt difícils, l’alegria i la il·lusió de celebrar una programació de les festes de Nadal a l’alçada d’allò que es mereixen els veïns i les veïnes de Badalona”

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de l’Àrea de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara, han presentat aquest migdia en roda de premsa la campanya “Nadal a Badalona”. Des de l’encesa de l’arbre de Nadal, aquest divendres, a les 19 hores, a la plaça de la Vila, fins a la Cavalcada de Reis, el 5 de gener, hi ha preparat un extens programa d’activitats.

La campanya de Nadal està pensada perquè la ciutadania de Badalona pugui recuperar, sense deixar de banda les mesures de responsabilitat davant la persistència de la Covid-19, l’esperit festiu del Nadal i els principals esdeveniments de la ciutat.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que “aquest any hem pogut recuperar, després d’uns temps molt difícils, l’alegria i la il·lusió de celebrar una programació de les festes de Nadal a l’alçada d’allò que es mereixen els veïns i les veïnes de Badalona ”. Pel que fa a l’absència aquest any de la Fàbrica de Joguines, l’alcalde ha assegurat que: “el compromís d’aquest Govern és que l’any vinent tornarem a gaudir d’aquesta activitat que tan èxit ha tingut i tanta il·lusió desperta entre petits i grans.”

Per la seva banda, la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha ressaltat que "després de dos anys difícils, Badalona tornarà a somriure amb el Nadal. Aquest any gaudirem de nombroses i variades activitats repartides per tota la ciutat per fer arribar la màgia del Nadal als infants i les seves famílies”. “Espectacles de màgia, activitats i el concert infantil, el campament reial, l’arribada dels reis i la cavalcada, que comptarà amb la presència dels simpàtics Tornem-hi, són alguns dels actes que tornaran a il·luminar la ciutat aquestes festes”, ha conclòs la regidora.

El programa de les activitats es pot trobar al web de www.badalona.cat i també permanentment actualitzat a www.agendacultural.badalona.cat

De l’ampli programa d’activitats, cal destacar-ne les següents:

Encesa de l’arbre de Nadal

26 de novembre, a les 19 hores, a la plaça de la Vila. Actuació de Gospel Sentits.

Fira de Nadal

Del 27 de novembre al 23 de desembre. De 10 a 21 hores. Plaça de la Plana.

La Màgia del Nadal

Es tracta d’un espectacle a càrrec d’Enric Magoo que es podrà veure en diferents dates al Casal Cívic Pomar, a la plaça dels Països Catalans, al Centre Cívic Sant Roc, al CC Escorxador – Nau 3i a la Pl. Antònia Boada i Ros

Boles de neu gegants

Es tracta d’una activitat infantil que es desenvoluparà a diversos carrers, places i rambles de la ciutat.

Inauguració del pessebre tradicional i de la 23a Mostra de Pessebres de Badalona. Exposició de Diorames

Cantada de Nadal a càrrec del Conservatori Professional de Música de Badalona. 13 desembre, a les 19 hores, a la plaça de la Vila

Concert Infantil

A càrrec de Xiula, el 19 desembre, a les 12 hores, al CC Escorxador – Nau 3

Celebrem el Nadal als Casals de Gent Gran de Badalona!

Del 9 al 20 de desembre. Tallers per elaborar centres de Nadal, actuacions musicals de nadales… (Per participar a les activitats cal fer inscripció prèvia als casals)

Nadales amb Swing

A càrrec de Games of Tones, el 19 desembre, a les 18 hores, a la plaça de la Vila

Patis oberts a les escoles

Des del 27 al 31 de desembre i el 3, 4, 5, 7 i 8 de gener, des de les 11 a les 14 hores, es manté la iniciativa de “Patis oberts” a diversos centres escolars de Badalona, perquè els nens i les nenes puguin tenir un espai pròxim on fer activitats d’esbarjo.

Tallers de fanalets i Conte i Crida als Reis

A càrrec de Soca-rel i A-plec, a les biblioteques de Sant Roc, Canyadó i Casagemes – Joan Argenté, Pomar, Llefià – Xavier Soto i Lloreda. (Es poden consultar les dates a www.badabiblios.cat

Tastets dels Pastorets

A càrrec de la Dramàtica del Círcol. 10 desembre al Casal Cívic Pomar; 14 desembre a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté; 15 a la Biblioteca Llefià – Xavier Soto i 16 desembre al CC Escorxador – Nau 3.

Bústies Reials

Del 17 de desembre al 6 de gener

Visita dels patges a les Bústies Reials

28 i 29 desembre d’11 a 13 hores al C. Pomar de Baix / c. Riera de Canyadó, al Parc Torrent d’en Grau i a l’avinguda d’en Martí Pujol / av. dels Vents.

3 i 4 gener, d’11 a 13 hores, al carrer de Pérez Galdós; a l’avinguda d’Alfons XIII / c. Sant Lluc i a la plaça d’Artigues.

Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

28 desembre 16.30 hores al Pont del Petroli

Campament Reial

29 i 30 desembre, i 2, 3 i 4 gener de 17 a 21 hores al Parc de Montigalà. Cal sol·licitar cita prèvia a www.agendacultural.badalona.cat

Cavalcada de Reis

La tradicional Cavalcada de Reis tindrà lloc el 5 gener, a partir de les 18 hores, amb inici del recorregut a l’avinguda de Pius XII amb el carrer de Ramiro de Maeztu.

Badalona, 24 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona