Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Eix Besòs Circular organitza al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) una jornada sobre les instal·lacions fotovoltaiques a les empreses

16/06/2022 ::    

Els responsables de les empreses de Badalona i el Barcelonès Nord podran conèixer i analitzar els avantatges i les característiques tècniques de l’autoconsum fotovoltaic

El projecte Eix Besòs Circular organitza la Jornada Tècnica Autoconsum Fotovoltaic a l’Empresa que tindrà lloc el pròxim dijous 30 de juny, de 9:30 a 11:30 hores, al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), carrer de Marcus Pocius, 1, al polígon de les Guixeres. La jornada va dirigida a les empreses de Badalona i del Barcelonès Nord..

L’objectiu de la sessió és que les empreses coneguin els avantatges de l’autoconsum fotovoltaic i les característiques tècniques d’una instal·lació fotovoltaica. Es parlarà també de comunitats energètiques a través de l’exposició de projectes d’autoconsum compartit en l’àmbit industrial i s’explicaran quines són les línies d’ajut disponibles actualment per a les empreses que volen realitzar una instal·lació de plaques.

La jornada comptarà amb la participació de Marc Marquès i Olexandra Zaporozhets, tècnics del departament d’eficiència i innovació d'Audax Renovables; de Daniel Pérez co-delegat de l’associació Unión Española Fotovoltaica a Catalunya i l’Oriol Xalabarder, conseller delegat d’Electra Caldense.

L’Eix Besòs Circular és un projecte d’economia circular i simbiosi industrial del Barcelonès Nord que té per finalitat oferir un servei de suport a la indústria local per ajudar-la a avançar cap a l’economia circular. Es pretén que les empreses facin un ús més eficient dels recursos, fomentin la cooperació entre elles i explorin noves oportunitats de negoci que es tradueixin en beneficis econòmics, socials i ambientals.

Aquesta iniciativa està impulsada per Reactivació Badalona, SA com a societat municipal de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i Grameimpuls, SA com a societat municipal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la col·laboració de FEB-PIMEC i HUB Recircula UPC-AMB.

Per assistir a la jornada podeu fer la vostra inscripció en el següent enllaç:

Formulari d'inscripció a la jornada tècnica d'autoconsum fotovoltaic a l'empresa (google.com)

Badalona, 16 de juny de 2022

twitter @AjBadalona