Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’auditori del Conservatori professional de Música de Badalona acull aquest dijous la 6a sessió plenària de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB)

06/04/2022 ::

Durant la jornada es presentarà la memòria avaluativa del treball realitzat des de la TIAB durant l’any 2021, així com la proposta de programació per a l’any 2022

Aquest dijous 7 d’abril, de 17.30 a 19.30 hores, l’auditori del Conservatori professional de Música de Badalona acull la 6a sessió plenària de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB). Amb aquesta convocatòria es compleixen els principis establerts en el seu Marc Organitzatiu i de Funcionament des que es va crear formalment el mes novembre de 2016.

La sessió comptarà amb la participació del president de la TIAB i alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, de la vicepresidenta de la Taula i regidora de l'Àmbit d'Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, qui s’encarregarà de realitzar la cloenda.

Segons l’ordre del dia previst, en aquesta sessió plenària es presentarà la memòria avaluativa de tot el treball fet des de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona durant l’any 2021, així com la proposta de programació per a l’any 2022. Igualment, es procedirà a la renovació bianual de la comissió tècnica que és l’òrgan que assumeix les funcions de lideratge de la Taula.

Durant l’any 2021, tal com es va aprovar en l’anterior plenari, la TIAB ha desplegat cinc projectes. Aquests projectes es vinculen amb les mesures prioritzades del Pla estratègic de la TIAB per al període 2019-2022, i als acords generats al Foro de lliçons apreses “Més que mai, temps d’acompanyar i garantir drets”, realitzat a final del 2020, a partir del qual es van revisar i actualitzar les prioritats fixades abans de la pandèmia.

Aquests cinc projectes implementats durant l’any 2021 són:

– Baròmetre dels drets dels infants a Badalona.

– Model d’acompanyament a les famílies.

– Atenció a les infàncies i adolescències en situació de desprotecció i maltractament.

– Espai d’intercanvi d’experiències i aprenentatges

– Matrioska: aliança entre les xarxes territorials i de ciutat

Cadascun dels equips de projecte configurats aplega a una vintena de membres de diferents serveis i entitats de la ciutat. L’avaluació del treball realitzat durant l’any 2021 ha generat molts aprenentatges i ha permès orientar quins han de ser els principals reptes i la proposta de treball per aquest any 2022.

La informació ampliada de tot el treball realitzat en el marc dels diferents projectes, de la seva avaluació i sobre la proposta de treball per a l’any 2022, es pot consultar en el document que es presentarà al plenari: https://tiab-badalona.cat/wp-content/uploads/2022/03/memo21_program22_vfinal.pdf

La sessió es tancarà amb una actuació musical a càrrec d’alumnes del Conservatori professional de Música.

TIAB, una estructura transversal

La TIAB és una estructura de treball transversal i en xarxa orientada a potenciar l’acció cooperativa entre el conjunt d’actors que treballen a la ciutat, des de diferents àmbits (social, educatiu, socioeducatiu, cultural, de salut, esports, urbanisme, etc.), amb infants i adolescents de 0 a 18 anys. Actualment, formen part de la TIAB quasi un centenar de serveis, entitats i col·lectius diversos.

Més informació sobre la TIAB: www.tiab-badalona.cat

Badalona, 6 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona