Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’AMBici arriba a Badalona

24/03/2023 ::

Convocatòria de premsa

Dilluns 27 de març, a les 10.30 hores, l'AMB presentarà les primeres estacions de l’AMBici, el servei de bicicleta compartida metropolitana, a Badalona. El sistema, que ja s’està instal·lant i que es posarà en marxa el mes d’abril en aquest municipi, suposa un nou impuls per potenciar i facilitar opcions de mobilitat sostenible a la metròpolis de Barcelona. La presentació tindrà lloc a l’Estació de Metro de Llefià (Av. d’Amèrica amb ronda de Sant Antoni de Llefià).

L'AMBici, cofinançat amb fons Next Generation, va activar-se a finals de gener als 6 primers municipis metropolitans (Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern). Ara, s’ha començat a implantar a la resta dels 15 municipis on està previst el servei (Badalona, Castelldefels, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Sant Adrià de Besòs, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans). En total, comptarà amb 2.600 bicis elèctriques i 236 estacions.

L'acte anirà a càrrec del vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

Per confirmar assistència a l’acte:

Premsa AMB: Marina Muñoz- 607 31 69 41- mmunoz@amb.cat

Badalona, 24 de març de 2023

twitter @AjBadalona