Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i l’empresari, Enrique Tomás, projecten per a 2024 la creació d’una gran trobada mediterrània que fusioni gastronomia, música, cultura i esport

29/08/2023 ::        

Per a dissenyar tota la programació ja han mantingut una primera trobada juntament amb el showman Carlos Latre i la periodista Cristina Cubero amb l'objectiu de preparar un gran programa d'activitats obert als veïns

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i l'empresari badaloní, Enrique Tomás, han mantingut una primera trobada per a impulsar durant l'any 2024 un gran esdeveniment internacional que converteixi la ciutat de Badalona en un punt d'interès mundial amb activitats que durant una setmana fusionin gastronomia, música, esport i cultura.

Amb l'objectiu de dissenyar les línies generals i posar les bases del projecte, que tindrà el Mediterrani com a eix central, l'alcalde i l'empresari ja s'han reunit a Estepona (Màlaga) amb l'humorista, showman, actor i presentador, Carlos Latre i amb la periodista i subdirectora de Mundo Deportivo, Cristina Cubero. Aquests contactes s'ampliaran pròximament amb altres professionals dels àmbits de la gastronomia, la cultura i l'esport per a configurar la programació definitiva de l'esdeveniment.

Xavier Garcia Albiol s'ha mostrat molt esperançat amb aquesta primera trobada “amb la qual volem fer un salt qualitatiu i posicionar Badalona com un gran referent mundial”. ”Ens agradaria que la primera edició arribés l'any 2024”, afegeix l'alcalde de Badalona “amb un esdeveniment que irradiï activitats que fusionin la cultura, l'esport i la gastronomia, elements que, per separat i junts, desperten i aixequen passions i que permetran gaudir a tots els veïns de Badalona”.

L'empresari Enrique Tomás ha destacat que: “Vaig néixer a Badalona, visc Badalona i estimo Badalona. Vull que tothom conegui la Badalona meravellosa que ja van descobrir els romans i que té tant per aportar al món”.

Badalona, 29 d’agost de 2023

twitter @AjBadalona