Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, inaugura el programa d’inclusió social “Soy Frigo” a la ciutat

15/07/2022 ::

Convocatòria de premsa

Aquest programa ofereix formació i una oportunitat laboral durant els mesos d’estiu a través de la venda amb propòsit a persones del municipi amb discapacitat

El pròxim dilluns 18 de juliol, a les 11.30 hores, Soy Frigo i Badalona Capaç presenten, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, el programa Soy Frigo d’inclusió social a la ciutat. Aquest programa ofereix formació i una oportunitat laboral a través de la venda amb propòsit a persones del municipi amb discapacitat durant els mesos d’estiu, de la mà de la Fundació Badalona Capaç.

La inauguració del programa al passeig Marítim de Badalona (davant l’estació de Rodalies), on es trobarà el punt de venta de Soy Frigo, comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la responsable de Soy Frigo, Cristina Nadal, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué.

Soy Frigo és un programa de venda amb propòsit amb un abast mundial. Amb aquesta iniciativa, els participants tenen la possibilitat de millorar la seva ocupabilitat vivint experiències que els empoderen i rebent formació professional a través de la gestió d’un punt de venda de gelats mòbil o fix. El programa, que va néixer a Espanya en 2015, s'ha exportat a diferents països de tot el món fins a aconseguir un impacte positiu en més de 100.000 persones en tot el planeta.

Confirmacions d’assistència

Per confirmar assistència, si us plau, contacteu amb Belén Rodríguez (b.rodriguez@romanrm.com) o Franc Marín-Camp (f.marin-camp@romanrm.com), o trucant al 672 683 811.

Badalona, 15 de juliol de 2022

twitter @AjBadalona