Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona recull les propostes dels representants dels centres educatius concertats de la ciutat per abordar l’inici del curs escolar

03/09/2020 ::

Dimarts de la setmana vinent la trobada serà amb les escoles públiques per garantir que el 14 de setembre alumnat i professorat tindran les millors condicions a l’inici de les classes

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que “estic convençut que la totalitat dels centres educatius de Badalona estaran en condicions de començar el curs escolar el dilluns 14 de setembre”. Així ho ha assegurat en finalitzar aquesta tarda una reunió amb representants dels centres educatius concertats de la ciutat per tal d’abordar l’inici del curs. A la reunió a l’edifici el Viver també han participat el 1r tinent d’alcaldia de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones i responsable de l’àrea d’Esports, Juan Fernández, i la regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Amanda Feria.

Per a dimarts de la setmana vinent hi ha prevista una reunió amb els representants de les escoles públiques de la ciutat “amb el plantejament d’acabar de recollir i d’analitzar totes les propostes que des dels centres educatius es proposin davant el nou curs escolar”, ha manifestat l’alcalde. “Davant de la Covid-19 per aquest Ajuntament no hi ha nens i nenes de l’escola pública o de la concertada, hi ha escolars i professorat als qui hem de garantir les millors condicions per a posar en marxa el curs amb la normalitat més gran possible”.

L’alcalde ha avançat que s’estudiaran totes les propostes que “des del sentit comú i des de la viabilitat” serveixin per a dotar de més espais públics a les activitats escolars, facilitar els accessos i les sortides de manera més àgil, evitant la concentració de persones, posant en marxa un pla de reforç dels serveis de neteja i posant a punt els centres escolars, entre altres.

Badalona, 3 de setembre 2020

twitter @AjBadalona