Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona presidirà demà la reunió de la Junta Local de Seguretat amb la participació del conseller d’Interior

13/11/2023 ::

Convocatòria de premsa

S’analitzarà la situació de la seguretat pública a Badalona i es presentarà el Protocol d’actuació de la Guàrdia Urbana en els casos d’ocupació il·legal d’immobles

Demà dimarts, 14 de novembre, a les 16 hores, es reunirà la Junta Local de Seguretat de Badalona. Presidida per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la Junta Local de Seguretat comptarà amb la participació del conseller d’Interior; Joan Ignasi Elena; del primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Educació, Esports i Seguretat Ciutadana, Juan Fernández; del regidor de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Juan Manuel Ruiz; i dels màxims responsables de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i del Cos Nacional de Policia d’aquesta ciutat, així com de la Guàrdia Civil.

A la reunió s’analitzarà la situació de la seguretat pública a Badalona i es presentarà el Protocol d’actuació de la Guàrdia Urbana de Badalona en els casos d’ocupació il·legal d’immobles.

La reunió començarà a les 16 hores, al Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78, 82). Els mitjans gràfics podran prendre imatges a partir de les 16.45 hores. Un cop finalitzi la trobada, es farà una atenció als mitjans de comunicació.

Badalona, 13 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona