Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona i el conseller d’Interior mantenen una conversa per coordinar les accions que s’han de desenvolupar a la ciutat durant l’estat d’alarma

28/10/2020 ::

Ambdues administracions han valorat els diferents escenaris i col·laboraran per fer front a la pandèmia

Xavier Garcia Albiol ha traslladat al conseller Sàmper la situació en què es troba el cos de la Guàrdia Urbana i ha explicat que aquest diumenge s'incorporen a la plantilla 15 agents que estaven de vacances

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mantingut aquest dimecres al matí una conversa telefònica amb el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, per tal d’avaluar i coordinar les diferents accions i mesures que es poden aplicar durant l’actual estat d’alarma. La conversa s’ha produït en un ambient d’absoluta col·laboració i ha servit per valorar els possibles escenaris futurs. En aquest context, s’ha acordat que de moment es mantinguin a Badalona les prescripcions actuals.

L’alcalde de Badalona ha traslladat al conseller Sàmper la situació en la qual es troba el cos de la Guàrdia Urbana de la ciutat i ha explicat que aquest diumenge 1 de novembre s'incorporen a la plantilla 15 agents que estaven de vacances i que a mitjans de la setmana que ve podran retornar a la feina molts dels agents que s’han hagut de confinar preventivament. Garcia Albiol ha explicat també que s’està procedint a la contractació d’una empresa especialitzada perquè desinfecti les instal·lacions policials del Turó del Caritg i que els agents de la policia municipal reben setmanalment cinc mascaretes quirúrgiques i dues K-95.

Durant la conversa, l’alcalde i el conseller han valorat la situació de Badalona com estable i es considera que la Guàrdia Urbana de la ciutat està preparada per fer front a possibles imprevistos.

Badalona, 28 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona