Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona es reuneix dilluns amb el conseller d’Interior de la Generalitat

20/11/2020 ::    

Convocatòria de premsa

Durant la visita institucional, el conseller Miquel Sàmper signarà al llibre d’honor i saludarà als presidents i presidentes dels grups municipals de Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, es reuniran dilluns vinent, 23 de novembre, a la Casa de la Vila (plaça de l’Ajuntament, 1).

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, arribarà a la Casa de la Vila a les 9 hores i es reunirà amb l’alcalde (els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’arribada i també a l’inici de la reunió a les 9.15 hores).

Un cop finalitzada la reunió, a les 9.45 hores, els presidents i presidentes dels grups municipals de l’Ajuntament de Badalona saludaran en el saló de plens al conseller. Tot seguit, Miquel Sàmper signarà el llibre d’honor (els mitjans gràfics podran prendre imatges).

A les 10 hores, al saló de plens, el conseller d’Interior i l’alcalde de Badalona, atendran els mitjans de comunicació per valorar la visita institucional.

Badalona, 20 de novembre de 2020

twitter @AjBadalona