Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona critica la decisió de l’alcaldessa Ada Colau de tancar les platges de Barcelona durant la revetlla de Sant Joan

10/06/2020 ::        

Xavier Garcia Albiol ha lamentat que, en tant que presidenta de l’AMB, l’alcaldessa de Barcelona no hagi consensuat una estratègia amb la resta de municipis costaners

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha criticat la decisió que ha pres l’Ajuntament de Barcelona de tancar l’accés a les platges durant la revetlla de Sant Joan. Així mateix ha lamentat que l’alcaldessa Ada Colau, que també és presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, no hagi consensuat una estratègia conjunta amb la resta de municipis costaners de l’AMB.

“Amb aquesta decisió de tancar les platges de Barcelona, l’alcaldessa Ada Colau demostra una vegada més que és incapaç de liderar l’AMB. Hem de recordar que és la seva presidenta i que aquest organisme s’encarrega de fer el manteniment de les platges”, ha declarat l’alcalde de Badalona.

Xavier Garcia Albiol considera que “el fet que Ada Colau hagi pres aquesta decisió unilateral que només afecta la ciutat de Barcelona posa de manifest, per un costat, la seva falta de lideratge metropolità i, per un altre, la seva falta de visió estratègica. És un acte d’una certa irresponsabilitat perquè la resposta hauria de ser conjunta”.

Per a l’alcalde de Badalona “l’alcaldessa de Barcelona no té capacitat de liderar l’AMB perquè una decisió tan important i tan estratègica, com és el paper que han de tenir les platges durant la revetlla de Sant Joan, des d’un punt de vista de seguretat però també de coordinació, el desitjable hauria estat que Ada Colau, com a presidenta de l’AMB, hagués intentat consensuar una resposta conjunta per la revetlla de Sant Joan amb els alcaldes de l’AMB d’aquells municipis que tenim platja”, ha conclòs Xavier Garcia Albiol.

Badalona, 10 de juny de 2020

twitter @AjBadalona