Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament i Deixem de Ser Invisible signen un conveni de col·laboració per assegurar l’accessibilitat en els projectes urbanístics de la ciutat

28/10/2020 ::                

Gràcies a aquest acord els membres de l’entitat podran aportar la seva visió i les seves propostes per assolir una Badalona més accessible per a totes les persones

L’objectiu d’aquest acord, segons l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol “és tenir una ciutat més amable i, a la vegada, amb més sensibilitat amb les persones que per una qüestió física o d’edat els costa moure’s”.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la presidenta de Deixem de Ser Invisibles, Rosa Bové, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i l’entitat, que es dedica a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat funcional de Badalona.

Gràcies a aquest acord, d’ara endavant la plataforma Deixem de Ser Invisibles participarà en tots els projectes d'urbanització de carrers i places i en les actuacions que es realitzin en els equipaments públics de la ciutat. D’aquesta manera, els membres de l’entitat badalonina podran aportar la seva visió i les seves propostes per assolir una Badalona més accessible per a totes les persones.

Després de la signatura del conveni, l’alcalde s’ha mostrat satisfet per aquest conveni ja que suposarà “la participació de les persones amb mobilitat reduïda en les millores urbanístiques que l’Ajuntament realitzi a la ciutat per eliminar barreres arquitectòniques o fer espais més amables per les persones que tenen dificultat per moure’s per una qüestió física o una qüestió d’edat”. Garcia Albiol s’ha mostrat també “molt orgullós per ser la primera vegada que l’Ajuntament assumeix aquest compromís davant el col·lectiu de persones que tenen diversitat funcional i problemes de mobilitat”.

Badalona, 28 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona