Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament eximeix les famílies del pagament del mes d’abril de les escoles bressol municipal

01/04/2020 ::        

També es retornarà la part proporcional del mes de març pel tancament des del 13 de març de les 5 escoles bressol municipals de Badalona

L’Ajuntament de Badalona no cobrarà a les famílies el rebut del mes d'abril de les escoles bressol municipals. Així mateix, la part alíquota dels dies del mes de març que no es va prestar el servei, es descomptarà del pròxim rebut que s’hagi de girar una vegada es torni a l’activitat. Aquesta mesura afecta totes les famílies dels 480 nens i nenes d’entre 0 i 3 anys de les escoles bressol municipals Nero-Nas; Pam i Pipa; Ralet-Ralet; Uni-Dori i Virolet.

Recordem que l’Ajuntament de Badalona, seguint les instruccions del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, va tancar totes les escoles bressol municipals des del divendres 13 de març com a mesura per contribuir a la contenció de l’expansió del coronavirus.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, destaca que: "aquests dies estem treballant des del govern de Badalona per tirar endavant mesures que estiguin al nostre abast i que puguin ajudar el màxim de gent perjudicada per la crisi del coronavirus. Avui, la bona notícia va adreçada a les famílies que tenen nens o nenes a les escoles bressols municipals, però estem estudiant més mesures socials i econòmiques per a altres col·lectius que aviat podrem anunciar".

Badalona, 1 d’abril de 2020

twitter @AjBadalona