Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament engega una campanya a les xarxes socials amb el lema “A Badalona, ens quedem a casa”

06/04/2020 ::                

Diverses personalitats amb lligams amb la ciutat donaran mitjançant petits vídeos un missatge d'ànim a la ciutadania encoratjant-la per quedar-se a casa i respectar el confinament

Els talls audiovisuals s’aniran penjant diàriament als perfils oficials del consistori a Facebook i Twitter

L’Ajuntament de Badalona engega aquest dilluns una campanya a les xarxes socials amb el lema “A Badalona, ens quedem a casa”. Es tracta d’una iniciativa en la qual, mitjançant petites gravacions audiovisuals, diverses personalitats reconegudes de Badalona o amb vinculació amb la ciutat donaran un missatge d'ànim a la ciutadania encoratjant-la per quedar-se a casa i respectar les restriccions de moviment estipulades per fer front a la pandèmia del coronavirus.

L’objectiu d'aquesta campanya és donar suport a totes les persones de la ciutat amb missatges positius en uns moments de cert neguit i incertesa. En els vídeos es dona veu a figures de referència del món de l'esport, la cultura o els mitjans de comunicació, entre d’altres, per fer palès que el confinament és una mesura que ha de respectar tothom i amb la que s’ha de comprometre tota la ciutadania.

Els vídeos de la campanya “A Badalona, ens quedem a casa” es publicaran als perfils oficials de Facebook i Twitter de l'Ajuntament de Badalona. Els protagonistes dels primers missatges que apareixeran són el músic Juan Magán, el periodista Enric Juliana, la influencer Dulceida, el mag Enric Magoo, el meteoròleg Tomàs Molina, l’actor Carles Sans, l’actriu Melani Olivares, l’actriu Rosa Gàmiz, el locutor radiofònic Dani Moreno i l’exfutbolista Luis García. També participaran el president del Joventut de Badalona, Juanan Morales, i els jugadors Albert Ventura i Shawn Dawson.

Badalona, 6 d’abril de 2020

twitter @AjBadalona