Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament, els sindicats CCOO i UGT i la FAVB recuperen el diàleg social i signen un acord per a la contractació de 39 agents cívics

04/02/2021 ::    

Les persones contractades s’encarregaran de promoure la conscienciació de la ciutadania vers el compliment de les mesures principals de prevenció i contenció de la Covid-19

L’alcalde Garcia Albiol ha destacat la importància de “recuperar després de tres anys el diàleg i la col·laboració entre l’Ajuntament, els sindicats i les entitats de Badalona per fer realitat acords que milloren la vida dels veïns de la ciutat”

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha signat aquest dijous al matí un acord de col·laboració amb representants dels sindicats CCOO i UGT i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB) per desenvolupar un Pla d’Ocupació que suposarà la contractació de 39 agents cívics. Les persones contractades s’encarregaran de promoure la conscienciació i la sensibilització de la ciutadania de Badalona vers el compliment de les mesures principals de prevenció i contenció de la COVID-19 així com promoció d’actituds cíviques i bona convivència.

El Pla d’Ocupació, que porta per nom ‘Badalona amb tu!’, suposarà la contractació de 39 persones que executaran tasques d’agent cívic durant nou mesos a partir de la seva incorporació, que es produirà el pròxim 1 d’abril. Les persones seleccionades realitzaran torns rotatius de matí i tarda de dilluns a dissabte i rebran un salari brut mensual d’aproximadament 1365 euros. Per presentar-se al procés de selecció, que s’inicia el pròxim 9 de febrer, les persones candidates han de trobar-se en situació d’atur i estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Pel que fa als requisits acadèmics, els aspirants han de tenir el graduat escolar o graduat d’ESO, una Formació Professional de primer grau o un Cicle Formatiu de grau mitjà.

Les persones seleccionades rebran formació sobre gestió de conflictes, assertivitat, atenció al públic, ordenances municipals, així com protecció i seguretat en matèria de Covid-19. Aquesta formació anirà a càrrec de l’Ajuntament de Badalona.

Xavier Garcia Albiol s’ha mostrat molt satisfet per l’acord signat aquest dijous i ha destacat la importància de “recuperar després de tres anys el diàleg i la col·laboració entre l’Ajuntament i els sindicats i les entitats de Badalona”. L’alcalde ha explicat que “aquest Pla d’Ocupació és una gran notícia perquè ens permet ocupar a 39 persones en un context econòmic molt advers i a la vegada millorar els serveis i les atencions que necessiten els veïns i veïnes de la ciutat”.

Badalona, 4 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona