Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona reprendrà els casaments a la Casa de la Vila quan comenci la fase dos del desconfinament

El consistori va haver d’ajornar tots els casaments programats aquesta primavera a causa de la Covid-19

L’Ajuntament de Badalona començarà a reprogramar tots els casaments que tenia previstos celebrar aquesta primavera quan el Govern central faci pública la data definitiva d’entrada de la fase dos, de les quatre que preveu el Pla per a la transició a una nova normalitat. A mitjan de març el consistori badaloní va haver de posposar totes les cerimònies programades amb motiu de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

A partir que es conegui la data de l’entrada a la tercera fase del desconfinament, la coneguda com a fase dos, i que es preveu que sigui a finals d’aquest mes de maig, l’Ajuntament de Badalona es posarà en contacte amb totes les parelles afectades per reprogramar la nova data de la celebració que, recordem-ho, es podrà fer amb aforament limitat.

Per qualsevol dubte, consulta o informació es pot trucar, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al telèfon 93 483 29 55, o a través de l’adreça electrònica protocol@pre.badalona.cat.

Badalona, 21 de maig de 2020

twitter @AjBadalona