Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona recomana utilitzar el transport públic per visitar els cementiris de la ciutat en la diada de Tots Sants

L’entrada als dos cementiris de la ciutat estarà limitada i disposaran de totes les mesures sanitàries i controls possibles per evitar riscos de contagi

El temps màxim per romandre a l’interior dels cementiris es limitarà a 1 hora

L’Ajuntament de Badalona recomana a tots els ciutadans que visitin els cementiris de la ciutat durant la diada de Tots Sants que ho facin amb transport públic ateses les circumstàncies especials actuals derivades del COVID-19 i a les aglomeracions que habitualment es donen durant la diada de Tot Sants al Cementiri de Sant Pere i al Cementiri del Sant Crist.

Per aquest motiu durant aquests dies hi haurà un servei especial d’autobusos que cobrirà els recorreguts entre diferents barris i el Cementiri de Sant Pere.

Recordem que durant la resta de l’any la línia B3 de TUSGSAL arriba els diumenges i dies festius al Cementiri de Sant Pere.

Per a més informació: TUSGSAL trucant al telèfon 901 51 11 51 o entrant a la seva pàgina web https://www.tusgsal.cat

Els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre no es podrà accedir amb vehicle al cementiri de Sant Pere, s’haurà de fer a peu des de la parada de l’autobús ubicada a l’avinguda de Pomar amb el camí dels Xiprers.

Aquest any també es limitarà a 1 hora la permanència als cementiris els dies 30 i 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre.

L’Ajuntament recomana també avançar la visita per tal d’evitar aglomeracions. Els dos recintes obriran fins dimarts 3 de novembre, de 8 a 18 hores, i diumenge 1 de novembre, de 8 a 19 hores.

Per evitar l’alt risc de contagis durant aquestes dates en els dos cementiris municipals es realitzarà un control d’aforament màxim de persones per accedir al recinte i es vetllarà que es mantingui la distància de seguretat interpersonal a les seves instal·lacions. També es posarà a disposició del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic. Les instal·lacions es desinfectaran de forma habitual.

Aquest any tampoc es podrà menjar ni beure als cementiris i es recomana no fer servir els bancs que hi ha a l’interior dels recintes.

L’Ajuntament de Badalona recorda que totes les persones que vulguin accedir als cementiris han de complir les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries, és a dir, portar les mascaretes posades i respectar la distància de seguretat durant l’estança als recinte.

Badalona, 22 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona