Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona prohibeix les activitats recreatives musicals a la nau del carrer dels Corders del barri de Canyadó

06/10/2023 ::            

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “amb el precinte i la prohibició d’aquesta activitat tenim la cobertura legal per impedir o tallar de soca-rel qualsevol rave il·legal que tingui lloc en aquesta nau”

Tècnics de l’Ajuntament de Badalona, acompanyats d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, han procedit aquest migdia a precintar i comunicar que no es poden dur a terme activitats recreatives musicals en la nau del carrer del dels Corders 17-21, del barri de Canyadó.

Aquesta antiga nau, que havia estat dedicada a la mecànica industrial, està des de fa temps ocupada i els veïns del barri s’han queixat sovint de les festes (raves) que hi tenen lloc, amb música durant hores i amb un volum molt alt. Aquesta situació ha derivat de vegades en conflictes de seguretat i convivència en aquesta zona.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que: “els veïns de Canyadó tenen dret a poder dormir i descansar, sense haver de suportar les molèsties que ocasionen les festes que durant hores porten a terme desenes de persones, moltes d’elles vingudes de fora de Badalona i amb la música a tot volum”. “Amb el precinte i la prohibició d’aquesta activitat tenim la cobertura legal per impedir o tallar de soca-rel qualsevol rave il·legal que tingui lloc en aquesta nau”, ha conclòs l’alcalde.

Badalona, 6 d’octubre de 2023

twitter @AjBadalona