Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona presenta dos audiovisuals per comunicar als nens i nenes de Badalona les activitats culturals de les campanyes de Nadal i Reis

18/12/2020 ::    

Un dels vídeos és una sorpresa per als més petits i utilitza una tècnica exclusiva que permet personalitzar el nom del destinatari que el rep

L’Ajuntament ha preparat dues peces audiovisuals amb l’objectiu de comunicar als nens i nenes de la ciutat les activitats culturals programades per aquest Nadal a Badalona, entre les quals destaquen l’arribada dels Reis d’Orient a l’Estadi Municipal, el Campament Reial del parc de Montigalà la Fàbrica de Joguines de l’Escorxador. Enguany aquestes activitats estan condicionades per les restriccions sanitàries a causa de la pandèmia de la Covid-19 i per aquest motiu s’ha volgut donar un tractament comunicatiu especial.

El primer vídeo és un missatge dels Reis d'Orient dirigit a tots els nens i nenes de la ciutat, en el que els explica que aquest any els reis arribaran abans del que és habitual. El podeu trobar a la pàgina web de l'Ajuntament de Badalona, dins de l'activitat Campament Reial.

El segon audiovisual és una sorpresa per als més petits i utilitza una tècnica exclusiva que permet personalitzar el nom del destinatari que el rep. A través del web www.reis.pre.badalona.cat tothom qui ho desitgi es podrà registrar i introduir el nom del seu fill o filla per tal de rebre, abans de la Nit de Reis, un vídeo amb un missatge directe dels Reis d'Orient dirigit al nom que s'hagi introduït. Les persones interessades es poden registrar fins al dia 30 de desembre. En el programa de mà del Campament Reial hi ha un codi QR en el qual s'accedeix directament a aquest web. És important fer un registre per cada nom de nen o nena que es vulgui fer i en el camp “nom del nen/a a qui anirà dirigit el vídeo” posar exclusivament el nom (no els cognoms).

Badalona, 18 de desembre de 2020

twitter @AjBadalona