Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona organitza un taller formatiu sobre comerç electrònic per potenciar aquest canal de venda entre les empreses de la ciutat

03/11/2021 ::    

L’activitat se celebrarà aquest divendres 5 de novembre a les 9 hores al BCIN i es podrà seguir també telemàticament

L’Ajuntament de Badalona organitza el taller “E-commerce, un nou canal per a les vendes del teu negoci” que tindrà lloc el pròxim dia 5 de novembre. Es tracta d’una formació sobre comerç electrònic dirigida principalment al sector del comerç, tant al detall com a l’engròs, però també a tota mena d’empreses que estiguin interessades en aquest canal de venda.

La sessió se celebrarà entre les 9 i les 10 hores de forma presencial al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), i també es podrà seguir de forma virtual a través de l’enllaç https://febbdn.com/formacioecommerce/. Els ponents seran David Gorgues, CEO de Udugore i director de marketing de Asproseat, i Víctor Betrán, CEO del Grupo BG Media i professor associat de marketing digital a ESADE/HTSI.

El taller tindrà un caràcter eminentment didàctic, està dirigit a empresaris sense coneixements específics de tecnologia i marketing, i té l’objectiu de donar una visió clara i senzilla de quin és el potencial del comerç electrònic i quines són les necessitats per a la seva implementació.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Badalona a través de la societat de desenvolupament econòmic Reactivació Badalona SA, i compta amb el suport de la Federació Empresarial de Badalona i la Diputació de Barcelona.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, considera que “l’E-commerce és ja una realitat que permetrà a empreses i emprenedors obrir-se a nous mercats i per això des de l’Ajuntament apostem per donar les eines necessàries al teixit empresarial de la ciutat i afavorir la seva adaptació als hàbits de consum actuals”.

Badalona, 3 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona