Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona ofereix sortides d’esnòrquel per donar a conèixer la riquesa natural de les platges de la ciutat

07/07/2021 ::

L'Escola del Mar oferirà paral·lelament una mostra del projecte “Urbamar” sobre la biodiversitat de les platges del Barcelonès

L’Ajuntament de Badalona ofereix, els caps de setmana del 18 de juliol al 4 de setembre, deu sortides guiades d’esnòrquel per tal de donar a conèixer la riquesa natural de les platges de la ciutat. L’activitat, amb inscripció prèvia, és gratuïta, guiada per experts i es farà alternant dissabtes i diumenges.

A cada sortida s’hi podran inscriure un màxim de setze persones i l’edat mínima per poder-la realitzar és a partir de 8 anys. L’organització oferirà a tothom que hi participi el material necessari com ulleres, tub, peus d’ànec, neoprens i boies de seguretat i una càmera fotogràfica submarina per parella.

Les sortides i el material utilitzat es realitzaran sota un estricte control d’higiene i desinfecció per tal de garantir la seguretat respecte al Covid19.

El punt de trobada de les sortides serà a l’Escola del Mar a les 10 hores on, de manera prèvia, es farà una explicació de com utilitzar el material i les mesures de seguretat. També, es farà una introducció a la fauna marina del Mediterrani i com observar-la. En acabar l’activitat es tornarà a l’Escola del Mar per comentar els organismes marins que s’han observat i conèixer-los millor. L’activitat, tindrà una durada aproximada de tres hores.

Les inscripcions es podran fer a partir del 8 de juliol a https://anellides.com/event/esnorquels-a-badalona/ o bé trucant al telèfon 657 800 531, de les 9 a les 14 hores i de les 15 a les 18 hores.

De manera paral·lela, a la sala d’exposicions de l’Escola del Mar, es podrà veure la mostra del projecte “Urbamar”, una iniciativa que pretén donar a conèixer la biodiversitat marina urbana de les platges del Barcelonès. L’exposició és un recull de vint fotografies representatives de sortides d’esnòrquel fetes l’any 2020 a Badalona, Barcelona i Sant Adrià de Besòs. Aquesta exposició es podrà visitar d’11 a 14 hores els dies laborables del 12 al 30 de juliol i els dies laborables de setembre.

Badalona, 7 de juliol de 2021

twitter @AjBadalona