Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona licita el subministrament de material per al manteniment i la reparació de diversos equipaments, infraestructures i espais públics

02/01/2020 ::

També s’han licitat els serveis per al manteniment preventiu conductiu i correctiu de les instal·lacions de diversos edificis administratius

L’Ajuntament de Badalona ha licitat el subministrament de diversos materials per a dur a terme el manteniment dels edificis, infraestructures i espais públics municipals de Badalona. El valor estimat del contracte és d’1.307.341€ (sense IVA) per a dos anys de durada i per als dos períodes de pròrroga de màxim un any cadascun.

Aquest contracte, dividit en vuit lots, suposarà el subministrament del material de construcció, fontaneria i rec, metal·listeria, electricitat i il·luminació, ferreteria industrial, pintura, fusteria i material d’àrids i terres.

Contracte de manteniment preventiu

També s’ha fet pública la licitació de l’Ajuntament de Badalona, per un import de 583.000,00 € sense IVA, dels serveis pel manteniment preventiu conductiu i correctiu de les instal·lacions de lampisteria, climatització, aire condicionat, baixa tensió i d'altres intervencions correctives de diversa mena en diversos edificis administratius. El contracte és per a dos anys i preveu dos períodes de màxim un any cadascun de pròrroga.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha assenyalat que "un dels problemes que anem arrossegant des de fa molts mandats és la manca de manteniment dels edificis municipals i estem decidits a donar-li la volta a aquesta situació. Per això, aquest contracte per subministrar material, en el qual fa tant de temps treballant és tan important, ja que quan el tinguem adjudicat podrem fer una tasca important en escoles, biblioteques, i altres edificis municipals”:

Badalona, 2 de gener de 2020

twitter @AjBadalona