Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona ja ha pagat més del 90% de les ajudes COVID a autònoms i empreses de la restauració

27/07/2023 ::        

El pagament dels ajuts COVID pendents per als sectors de l’oci nocturn i el col·lectiu de marxants es farà efectiu abans de la tardor

L’Ajuntament de Badalona ja ha pagat més del 90% de les ajudes concedides a autònoms i empreses del sector de la restauració afectades per les mesures de contenció de la propagació de la COVID-19. La resta d’ajudes pendents per aquest sector s’abonaran durant les pròximes setmanes.

En referència a les ajudes a l’oci nocturn, el passat dilluns 24 de juliol es va aprovar durant la sessió ordinària del Ple municipal una modificació pressupostària per possibilitar que es tramitin les ajudes a aquest sector, que també restaven pendents. El pagament de les mateixes es farà durant el mes de setembre.

Finalment, el Govern municipal està resolent una incidència que havia aturat el pagament de les ajudes COVID al col·lectiu dels marxants. Està previst que durant les pròximes setmanes es pugui iniciar el pagament i que el procés estigui totalment enllestit abans del mes d’octubre.

Les ajudes COVID de l’Ajuntament de Badalona als sectors esmentats van ser aprovades fa més d’un any, però el pagament de les mateixes no s’havia produït encara.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera ha remarcat que “tot i que només fa un mes que el nou govern ha assumit les seves tasques, ja hem pogut desencallar la situació de les ajudes COVID de la restauració, ens hem reunit amb el sector de l’oci nocturn per abordar plegats la millora de la seva situació i desbloquejar el pagament de les seves ajudes i estem treballant perquè els marxants rebin com més aviat millor els seus ajuts”. Agüera ha destacat que “des que hem arribat al Govern la nostra prioritat ha estat treballar per poder fer efectiu el pagament dels ajuts COVID i donar tot el nostre suport al teixit econòmic de la ciutat, perquè sabem i entenem que la situació no es podia allargar en el temps”.

Badalona, 26 de juliol de 2023

twitter @AjBadalona