Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona instal·larà a partir de demà dijous un punt d’atenció especial per a les famílies del Col·legi Boix un cop confirmat el seu tancament

01/09/2021 ::

Avui mateix ja s’ha convocat a les famílies per informar de les diferents alternatives de centres escolars pròxims i facilitar les preinscripcions per al nou curs

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un dispositiu extraordinari per atendre les famílies afectades pel tancament del Col·legi Boix, del barri de Bufalà. L’objectiu d’aquesta mesura, un cop confirmat avui oficialment el tancament, és informar juntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya sobre el procediment que se seguirà per assignar les vacants escolars a primària i secundària per al curs 2021-2022 per tal que aquesta mateixa setmana es facin totes les preinscripcions als nous centres escolars.

Les famílies de cadascun dels cursos han estat convocades a diferents reunions per rebre informació de les alternatives que l’alumnat té als diferents centres d’ensenyament, públics o concertats, i en aquell mateix moment emplenar el full d’inscripció. Tal com ja s’ha fet amb els alumnes d’infantil, es prioritzarà les famílies amb germans i també a aquells alumnes amb algun tipus de necessitat especial d’escolarització. L'Ajuntament de Badalona instal·larà a partir de demà dijous un punt d'atenció especial a les famílies a l'Escola Bufalà (carrer del Molí de la Torre, 98) per a la realització de tots els tràmits d’inscripció per a la nova escola.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol ha manifestat que: “Vull reiterar un missatge de tranquil·litat dirigit a totes les famílies perquè estem treballant amb la Generalitat amb l’objectiu que tots els escolars tinguin una plaça pública o concertada tan a prop com sigui possible a la que havia estat la seva escola”. “Des de l’Ajuntament es vol respectar la voluntat de les famílies, sobretot quan s’han vist immersos en un problema ni desitjat ni generat per ells”, ha afegit l’alcalde.

Badalona, 1 de setembre de 2021

twitter @AjBadalona