Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona incentiva que les empreses locals contractin 100 persones majors de 45 anys i aturats de llarga durada

04/11/2021 ::    

La iniciativa, que compta amb el suport i la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, inclou una bonificació econòmica per empreses i autònoms que realitzin nous contractes per l’import de 1.108,33 euros mensuals durant un màxim de 9 mesos

L’Ajuntament de Badalona incentivarà mitjançant el Programa 30 Plus la contractació de 100 persones majors de 45 anys, que visquin a la ciutat i que es trobin en situació d’atur de llarga durada. Concretament, es beneficiarà a les empreses i autònoms que facin aquests nous contractes laborals, ja que podran demanar una subvenció d’un import de 1.108,33 euros mensuals durant un període màxim de 9 mesos. La iniciativa compta amb el suport i la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Es podran beneficiar d’aquest programa totes les empreses, persones autònomes, entitats i institucions sense afany de lucre que generin nova ocupació. Les contractacions poden efectuar-se durant el darrer trimestre d’aquest any i el primer trimestre de l’any vinent. El programa finalitza el 30 de setembre de 2022.

Els beneficiaris interessats poden contactar amb el Servei d’Ocupació encarregat de la gestió d’aquest programa al telèfon 93 460 52 00 entre les 9 i les 15 hores o enviant un correu electrònic a 30plus@badalona.cat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “amb aquesta iniciativa es fa palès una vegada més el compromís del Govern municipal amb el foment de l’ocupació dels ciutadans de Badalona i el suport a les empreses locals mitjançant l’execució de programes que incentivin els ajuts econòmics a la contractació”.

Badalona, 4 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona