Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona estudia adherir-se al sistema metropolità de motos compartides

29/03/2023 ::

El projecte està coordinat per l’AMB i es preveu que comenci a funcionar el mes de juny de 2024

L’Ajuntament de Badalona vol adherir-se al sistema de motos compartides dels municipis metropolitans, un projecte coordinat per l’Àrea de Metropolitana de Barcelona que es preveu que comenci a funcionar el mes de juny de 2024. La regidora Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha exposat aquesta voluntat aquest dimecres al matí durant una reunió mantinguda amb representants de l’àrea de Mobilitat de l’AMB.

El sistema metropolità de motos compartides funcionarà mitjançant l’atorgament de llicències a operadores per tal de donar cobertura territorial a tot l’àmbit metropolità, incloent-hi Barcelona, i garantir també l’accés al servei a tota la comarca del Barcelonès Nord. Les llicències estaran limitades i es preveu poder restringir la circulació i l’aparcament a determinades zones.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona té l’objectiu de desplegar 10.000 motocicletes en una primera fase, de les quals 1.300 serien per a l’àmbit del Barcelonès Nord i 7.000 per a la ciutat de Barcelona.

La regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha manifestat que “creiem que el sistema metropolità de motos compartides és un molt bon projecte per afavorir la mobilitat ràpida i sostenible. La ciutadania podrà utilitzar aquestes motos per moure’s per tota l’àrea del Baix Besòs o anar i tornar a Barcelona”.

Badalona, 29 de març de 2023

twitter @AjBadalona