Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona decideix suspendre el concert contra la LGTBIfòbia després del llançament d’ous a l’escenari

18/05/2019 ::        

L’incident va tenir lloc al final de l’espectacle durant l’actuació de Marta Sánchez

El concert de les Festes de Maig programat per ahir divendres 17 de maig, dedicat al dia contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, s’ha hagut de suspendre de forma sobtada després que algunes persones del públic llancessin diversos ous a l’escenari durant l’actuació de Marta Sánchez.

Es tractava del concert Popstar by Brian Cross LGTBI Edition amb l’actuació dels discjòqueis Brian Cross i Javi Reina amb els cantants Ruth Lorenzo, Famous i Marta Sánchez. L’espectacle s’emmarcava en la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIQfòbia amb la voluntat de sensibilitzar sobre la lluita de les persones que volen viure la seva identitat i orientació sexual en llibertat i des del respecte. El concert va transcórrer sense incidents fins a l’actuació de Marta Sánchez, que després de la seva primera cançó va veure com diversos ous esclataven a prop seu. La cantant i els discjòqueis van baixar de l’escenari ràpidament. Minuts després, l’Ajuntament va anunciar al públic assistent que el concert s’anul·lava per motius de seguretat.

L’alcalde Álex Pastor, present durant els fets, ha declarat que "Badalona és una ciutat plural i tolerant i condemnem clarament aquests fets i aquesta manca absoluta de respecte a la diversitat. No ens representen com a ciutat i no ens cansarem de repetir-ho: el futur és igualtat, és respecte i és convivència".

A hores d’ara, pendent de la corresponent investigació, es desconeix la identitat de les persones que van protagonitzar l’intent d’agressió.

Badalona, 18 de maig de 2019

twitter @AjBadalona