Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona convida a la gent gran de la ciutat a celebrar el carnestoltes a través de les xarxes socials

05/02/2021 ::

Entre el 4 i el 17 de febrer, l’Àrea de Ciutadania i Gent Gran ha organitzat 3 activitats telemàtiques per gaudir d’aquesta tradició en l’actual context sanitari

L’Ajuntament de Badalona, davant l’actual context sanitari, ha organitzat diverses activitats telemàtiques dirigides a la gent gran de la ciutat per celebrar el carnestoltes. Entre el 4 i el 17 de febrer, les persones que vulguin gaudir d’aquesta tradició podran participar a través de la pàgina de Facebook de Gent Gran BDN en 3 activitats virtuals relacionades amb els dies més representatius de la festa. La regidora de Gent Gran, Florència Badia, fa una crida als socis i les sòcies dels casals i al conjunt de la gent gran de Badalona a participar en aquesta activitat.

Com és la vostra disfressa?

La primera activitat se centrarà en les disfresses. Del 5 al 13 de febrer, les persones que vulguin podran pujar una foto de la disfressa que han pensat per enguany o la d’altres anys i amb una explicació de com l’han fet i per quina raó.

Dijous gras: quina truita feu?

Del 9 a l’11 de febrer la pàgina de Gent Gran se centrarà a parlar del menjar més típic del Dijous gras, la truita. Els participants hauran de pujar una foto i compartir les diverses receptes de truita que coneguin o d’altres aliments típics d’aquesta festa i per què es fan. L’objectiu és intercanviar discursos relacionats amb el menjar que envolta aquesta diada.

L’enterrament de la sardina: la tradició de Badalona.

El Dia 17 de febrer se celebrarà l’enterrament de la sardina. Es demana a les persones grans de Badalona expliquin com vivien aquest dia i quines tradicions hi havia antigament. Amb la voluntat de veure els diferents models de sardines que s’han fet, es demana als ciutadans que s’animin a compartir una foto.

Per rebre més informació es pot contactar amb l’Àrea de Ciutadania trucant al 934 832 971.

Badalona, 5 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona