Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona contractarà prop de 100 persones en situació d’atur durant el primer trimestre de l’any 2022

20/10/2021 ::        

21 de les contractacions seran per a dones en situació de vulnerabilitat i 20 per a persones més grans de 45 anys

54 contractacions més es destinaran a persones en situació de desocupació residents als barris de la Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues i intervindran en el reforç d’actuacions municipals en aquestes zones

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), seleccionarà i contractarà, a través de la derivació que faci el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), 20 persones en situació d’atur de més de 45 anys d’edat i 21 persones més que hauran de ser dones en situació de vulnerabilitat. Aquestes 41 contractacions es faran per un període de 12 mesos.

D’altra banda, i per a un període de 6 mesos, es contractaran 54 persones més en situació d’atur per intensificar les actuacions municipals als barris de la Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues. Aquestes persones hauran de ser residents als mateixos barris de la zona d’intervenció.

També s’impartiran una sèrie d’accions formatives dissenyades per incrementar les seves competències transversals que els hi servirà tant per al desenvolupament professional com per a la seva vida diària, entre d’altres, es formaran en l’àmbit digital.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que: “una vegada més, amb aquesta actuació es demostra el compromís del Govern municipal amb el foment de l’ocupació i amb l’enfortiment del servei a la ciutadania, i especialment en aquells barris que més ho necessiten”.

Per a més informació:

Telèfon: 934 60 52 00 // correu electrònic: impo@badalona.cat

Badalona, 20 d’octubre de 2021

twitter @AjBadalona