Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona contractarà durant nou mesos quaranta-vuit joves amb titulació en situació d’atur

07/02/2023 ::    

L’objectiu de la iniciativa és que les persones contractades trobin feina un cop acabi el programa i motivar-les a presentar-se a les ofertes publiques d’ocupació

L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), obre el procés de selecció i contractació laboral, durant nou mesos, de quaranta-vuit persones, entre 18 i 30 anys, en situació d’atur, en recerca de la seva primera experiència professional relacionada amb els seus estudis.

Per entrar en el procés de selecció s’ha de disposar d’un títol de formació professional de grau mig o superior o títol oficialment reconegut com a equivalents, d’un certificat de professionalitat o d’un grau universitari que l’habiliti per a l’exercici professional. El 50% de les contractacions estan reservades a dones.

Les inscripcions s’han de fer de forma presencial, del 13 al 17 de febrer, de 9 a 14 hores, al centre del servei IMPO situat a la masia de Can Boscà, carrer de la Nova Cançó, número 1, de Badalona. Par poder-hi formar part del programa també es demanarà omplir un formulari.

La voluntat d’aquest programa és facilitar a les persones que hi participin trobar una feina i, a la vegada, motivar-les a presentar-se a les ofertes publiques d’ocupació que puguin sorgir en un futur.

Aquest programa es desenvolupa amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023.

Badalona, 7 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona