Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona contractarà 86 persones aturades amb dificultats per incorporar-se al mercat laboral

08/09/2023 ::

L’objectiu és que durant 12 mesos millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències professionals, tècniques i personals

L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), contractarà durant 12 mesos a 86 persones aturades perquè millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències professionals, tècniques i personals. A través del programa “Treball i Formació” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’objectiu és afavorir la contractació de persones en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral.

El programa consta de cinc línies d’actuació segons el perfil de les persones desocupades. Entre altres llocs que desenvoluparan, permetran a l’Ajuntament augmentar en 16 persones el nombre d’agents cívics als carrers, així com 36 oficials d’oficis de diferents àmbits com la jardineria, pintura, construcció o lampisteria… que milloraran els carrers i les instal·lacions municipals.

Les persones contractades desenvoluparan la seva feina entre el mes de novembre de 2023 i el mes d’octubre de 2024 i durant tot el procés rebran l’acompanyament i l’assessorament necessari.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera, assegura que: “El Govern municipal té el ferm compromís d’ajudar els veïns a entrar o reincorporar-se al mercat laboral i per això els programes d’ocupació que engegarem en els pròxims mesos serviran perquè molts d’ells ho facin, a més, contribuint a millorar la nostra ciutat”.

El personal de l’IMPO es posarà en contacte, entre el 25 i el 27 de setembre, amb aquelles persones que compleixin els requisits administratius i el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les oficines de treball del municipi.

Documents adjunts (en format PDF)

Relació dels llocs de treball que s’ofereixen i les seves característiques principals

Programa Treball i Formació –Línies Dona, Trans, MG52, PRGC i PANP

Badalona, 8 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona