Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona contracta de forma urgent 12 oficials d’ofici per les escoles públiques de la ciutat

24/01/2022 ::

Les persones seran contractades mitjançant un procediment d'urgència de la borsa de treball i cobriran les places vacants de les escoles i de l'equip de manteniment

La contractació dona resposta a les demandes de la comunitat educativa

L'Ajuntament de Badalona ha contractat mitjançant un procediment d’urgència 12 oficials d'ofici per donar servei a les escoles públiques de la ciutat i donar resposta a les demandes de la comunitat educativa. Amb la contractació d’aquestes persones, que formen part de la borsa de treball, es podran cobrir de manera immediata les vacants que hi ha als centres i es donarà resposta a totes les baixes laborals que es produeixin. Alhora, es dotarà amb més efectius la brigada de manteniment per afrontar les necessitats de conservació i petita reparació a les escoles públiques. Es preveu que els dotze nous oficials d’ofici s’incorporin a mitjans del mes de febrer.

La segona tinenta d'alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha assegurat que la “incorporació de més personal i l’augment dels recursos de les escoles públiques de la ciutat és una de les prioritats d’aquest govern”. Llauradó ha valorat les noves contractacions positivament i ha explicat que "s'han aconseguit gràcies a un intens treball amb Recursos Humans de l’Ajuntament, amb qui continuarem buscant fórmules per consolidar aquesta brigada municipal". La regidora ha destacat que "la incorporació d’aquestes dotze persones alleujarà molt la feina dels centres educatius que fa tant de temps que gestionen urgències i que han vist com les tasques s’intensificaven amb la gestió de la pandèmia”.

Badalona, 24 de gener de 2022

twitter @AjBadalona