Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona col·labora amb Carrefour per cobrir les necessitats de personal de l’empresa als seus establiments de la ciutat i el Maresme

19/05/2022 ::

La multinacional de distribució fomentarà que les persones contractades per treballar a partir del mes de juny siguin veïns de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació -IMPO, està treballant conjuntament amb la multinacional de distribució Carrefour per dur a terme un procés de selecció per cobrir les necessitats de personal de l’empresa als seus establiments de Badalona i el Maresme.

Per inscriure’s a les ofertes cal adreçar-se a la Plataforma Xaloc de la Diputació de Barcelona o enviar un currículum actualitzat al correu electrònic btweb@badalona.cat indicant la denominació del lloc de treball al que s’opta.

Els llocs de treball vacants son; Reposició de productes. Caixa. Manteniment Xarcuteria. Carnisseria. Peixateria. Fruiteria. Forn de pa. Snack Bar i responsable comercial. En total es preveu l’ incorporació d’uns 200 treballadors a partir del mes de juny.

Posteriorment, el Centre Cultural El Carme, acollirà els dies 23 i 24 de maig a les persones candidates que prèviament s’hagin inscrit en el procés i hagin estat convocades per tècnics de recursos humans de l’empresa.

L’objectiu d’aquest procés és que l’empresa fomenti que les persones contractades siguin veïns de la ciutat i que s’ajustin al perfil professional demanat per Carrefour.

Badalona, 19 de maig de 2022

twitter @AjBadalona