Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona adjudica les obres per a la prevenció de la legionel·la de les instal·lacions d’aigua de quatre camps de futbol municipals

04/05/2020 ::        

Aquesta actuació a les instal·lacions esportives del Complex de Can Cabanyes, CF Lloreda, CF Pere Gol i CF Pomar servirà per millorar els serveis als seus usuaris i usuàries

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Helena Bayo, ha signat la resolució per a l’adjudicació de les obres, per import de 224.415 euros, per a la reforma de les instal·lacions d’aigua freda de consum humà (AFCH) i d’aigua calenta sanitària (ACS) dels equipaments esportius de Complex Can Cabanyes, Camp de Futbol de Lloreda, Camp de Futbol de Pere Gol i Camp de Futbol de Pomar.

L’empresa adjudicatària de les obres també disposarà d’un termini de tres mesos un cop finalitzi el procediment de contractació, per a la realització de les obres.

Les obres en tres d’aquests equipaments esportius (Camp de Futbol de Lloreda, Camp de Futbol de Pere Gol i Camp de Futbol de Pomar), consistiran en el desmuntatge i la retirada de les instal·lacions existents ja obsoletes i que, a banda d’un deficient funcionament, dificultaven el seu manteniment i la prevenció de la legionel·la.

Pel que fa al Complex Esportiu Can Cabanyes, la intervenció principal consistirà en la implantació d’uns elements de filtratge a la instal·lació d’aigua freda, per tal d’adequar-se a la normativa vigent.

Les intervencions en els quatre equipaments també inclouen els treballs d’obra civil i els equipaments necessaris dels nous sistemes de desinfecció de l’aigua freda de consum humà, amb dosificadors de clor i pH per als sistemes de reg amb canons de la gespa artificial dels camps de futbol.

Aquesta actuació s’emmarca dins de les mesures que l’Ajuntament de Badalona porta a terme per corregir els dèficits estructurals dels equipaments esportius i garantir la salut pública dels seus usuaris i usuàries.

Badalona, 4 de maig de 2020

twitter @AjBadalona